Строителсто на промишлени сгради

Строителна фирма VERDES BUILD е специализирана и в комплексно проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текуща поддръжка на  промишлени сгради.

Фирмата изпълнява машинно полагане на мазилки и замазки, строително-монтажни, строително – ремонтни, довършителни и инсталационни работи в промишлени сгради и в обекти на гражданското строителство – обществени, жилищни, търговски, административни, складови, селскостопански и училищни сгради, здравни заведения, офиси, ателиета и други.

VERDES BUILD разполага с необходимия опит, материално – технически ресурси, интелектуален потенциал и работна сила за самостоятелна работа.

При изпълнението на строително – монтажните работи ние влагаме първокачествени материали, с доказан произход и гарантирани показатели.

 

Строителство на Жилищни сгради

Жилищното строителство на кооперации, фамилни къщи, хотели и т.н. е приоритетна цел на строителната компания и е една от основните цели, които фирмата се стреми да развива. Фирмата има дългогодишен опит в бранша и непрекъснато се развива, като към днешна дата предлага разнообразие от строителни услуги – , жилищно строителство, сухо строителство, груб строеж, ВиК, саниране, изолации, довършителни и покривни работи, ремонтни дейности.

прочети повече
Строителство на промишлени и производствени сгради

Дейността ни в това направление е свързана с изграждане на промишлени сгради и съоръжения, складове и логистични бази, производствено предпроятия, фабрики, заедно с прилежата им инфраструктура. Промишлени сгради , построени от Вердес Билд са съобразени с всички изисквания. Те отговарят на всички нормативни условия, които ги правят надеждни, изключително удобни и полезни за клиентите на строителната компания.

прочети повече
Строителство на еднофамилни къщи

Строителството на еднофамилни жилищни сгради е важна част от дейността на строителна фирма Вердес Билд. Ние развиваме и усъвършенстваме тази наша дейност от 2007 година и работим усилено в нови насоки за строителство на екологични къщи и енергоспестяващи жилища.

прочети повече
Обществени сгради - хотели и хотелски комплекси

Перфектно построените фасади на хотелите, изградени от Вердес Билд са подплатени с изключително удобни и функционални хотелски помещения. Фирмата има опит и в изграждането и реконструирането на хотели, ваканционни селища, къщи за гости и обекти за почивка и е коректен партньор.

прочети повече
Обществени сгради - търговски обекти, спортни обекти,детски градини и училища

Строителството на обществени сгради включва и допълнителни работи, свързани с основното задание като изграждане на специализирани помещения и съоръжения. Например, в това число влизат училища и учебни заведения с прилежащите им спортни игрища, плувни басейни, работилници, бизнес сгради с жилищна част, жилищни комплекси от затворен тип с прилежащата им вертикална планировка, жилищни сгради с магазини и ресторанти и др.

прочети повече

Взимаме под внимание всички особености в модерното строителство на промишлени сгради

Спецификите на съвременното строителство на промишлени сгради следва да се отчитат прецизно и в детайлност. Това ще позволи на нас като фирма изпълнител да осъществим своевременно и рентабилно вашия инвестиционен проект. За целта екипът ни винаги е в течение с актуалното законодателство и специализирани за различните браншове установени по нормативен път разпоредби. В допълнение, нашата фирма за строителство на промишлени сгради поддържа актуална информираност за последните тенденции в областта. Те са ни нужни, за да постигнем ефективност в разпределение на капиталовите средства и за да задоволим максимално вашите корпоративни и индустриални изисквания и претенции. Създаваме модерно строителство на промишлени сгради, вдъхновени от иновациите в индустрията, клиентската потребност за рентабилност и очакванията на бранша за екологично чисто производство и обща икономическа дейност:

· Нашето строителство на промишлени сгради е устойчиво. То е съобразено с бъдещата работа на предприятието. Целта е дълготрайност и сигурност.

· Нашето строителство на промишлени сгради е функционално издържано. Експертите ни винаги вземат под внимание нужните условия за бъдещите работници на предприятието. Целта е ефективност и удобство.

· Нашето строителство на промишлени сгради е достъпно. Винаги се стараем да се съобразяваме до най-малкия детайл с наличните ви ресурси, а едновременно с това и да бъдем на разположение за консултации и отговори на спешните ви въпроси, свързани с проекта. Целта е информираност, яснота и прозрачност.

Разполагаме с богато портфолио в сферата строителство на промишлени сгради

Благодарение на натрупания опит в индустрията можем да предложим наши готови концепции, върху които да надграждаме заедно с вас и според спецификата на бъдещата ви дейност. Разработваме готови стратегии за енергийна ефективност, които изцяло да се припокриват със характерните особености на вашата ниша. Предоставяме смарт решения от последно поколение, като винаги сме насреща и да ви представим наши завършени проекти за вдъхновение, сравнение и добиване на ясна представа за това какво да очаквате от нас като изпълнители. Дейността ни в областта на модерното строителство на промишлени сгради разполага с добри примери. Те ще ви дадат по-конкретна визия за очакванията, с които можете да дойдете при нас. В допълнение обаче ще отбележим, че винаги подхождаме индивидуално към всеки проект. За нас е важно да чуем реалните ви изисквания, предпочитания и конкретни искания. Само и единствено по този начин можем да си гарантираме 100% успех в рентабилното реализиране на вашия проект. Само и единствено така вие ще си гарантирате, че нуждите Ви изцяло ще бъдат задоволени.

Вашите бизнес успехи са на разстояние от само един успешно реализиран проект за строителство на промишлени сгради

Поставяйки ни в ролята на ваш бизнес партньор ние отговорно ще подходим към изпълнението на бъдещите ви индустриални планове в строителната им част. Ще планираме до най-малката подробност проекта заедно. Ще поставим начало на вашето бизнес развитие без никога да ви оставяме с неизвестни или неяснота в неговия прогрес. Базирайки се на прозрачните

отношения с ясно определени граници, екипите ни действат винаги по посока на най-ефективните решения за вашия персонален проект. Ето защо да разчитате на нас:

· Работим с конкурентни и достъпни цени, но по-важното е, че можем да се вместим във всеки инвестиционен бюджет по най-разумния и ефикасен начин

· Предлагаме постоянен мониторинг на всяка от фазите на строителната дейност без това да е предмет на допълнително заплащане от ваша страна

· Поставяме клиентското удовлетворение на първо място, много след желанието ни да получим хонорара си или да завършим поредната сграда, която да прибавим към своето и така богато портфолио от завършени проекти

· Гарантираме експертно мнение, професионална последваща оценка и тестуване на съоръженията, работа в срок и прецизност в довършителните дейности

Изберете Вердес Билд – вашият бизнес партньор и съмишленик в рентабилното усвояване на инвестиционни капитали за строителство на промишлени сгради.