Строителство на къщи

Вердес Билд е строителна фирма с опит и традиции в строителството на къщи. Неотменна част от българския бит са еднофамилните жилищни къщи, поради което тяхното строителство е важна част от дейността на строителна фирма Вердес Билд

Вердес Билд работи усилено в нови насоки за строителство на екологични къщи и енергоспестяващи жилища.

Екипът на строителната фирма е обучен и запознат с нормите за изграждането на къщи и еднофамилни жилища, гарантиращи комфорта и енергийната независимост на ползвателите им.

Вердес Билд изпълнява цялостно изграждане на еднофамилни къщи "до ключ" – проектиране, строителство, довършителни работи и интериорен дизайн. Ние сме реализирали множество и най-различни проекти в областта на жилищното строителство . Познаваме строителния пазар, познаваме как се промени техниката на строителството, познаваме всички нови методи за реализация на еднофамилни къщи, които са още по-надеждни. Познаваме етапите на изпълнение и знаем всяка една стъпка, която трябва да се направи. Предлагаме широка гама от услуги в областта на строителството. Основна дейност на фирмата е строителство на еднофамилни и двуфамилни къщи.  Строителния процес обхваща от грубо строителство до изграждане на инфраструктурата около застроените обекти.

Ние развиваме и усъвършенстваме тази наша дейност от 2007 година като за този период имаме изградени редица обекти. Еднофамилните къщи по задание на клиента характиризират собствениците и именно поради тази причина отдаваме значение на всеки детайл, който трябва да бъде решен и съобразен с усещането на нашите клиенти.

Ние се грижим за цялостното изпълнение на обекта започващ още с разчистването на терена и разполагаме с квалифицирани и отбрани специалисти и сплотен персонал обединен в идеята за качествено и коректно изпълнение

Строителство на Жилищни сгради

Жилищното строителство на кооперации, фамилни къщи, хотели и т.н. е приоритетна цел на строителната компания и е една от основните цели, които фирмата се стреми да развива. Фирмата има дългогодишен опит в бранша и непрекъснато се развива, като към днешна дата предлага разнообразие от строителни услуги – , жилищно строителство, сухо строителство, груб строеж, ВиК, саниране, изолации, довършителни и покривни работи, ремонтни дейности.

прочети повече
Строителство на промишлени и производствени сгради

Дейността ни в това направление е свързана с изграждане на промишлени сгради и съоръжения, складове и логистични бази, производствено предпроятия, фабрики, заедно с прилежата им инфраструктура. Промишлени сгради , построени от Вердес Билд са съобразени с всички изисквания. Те отговарят на всички нормативни условия, които ги правят надеждни, изключително удобни и полезни за клиентите на строителната компания.

прочети повече
Строителство на еднофамилни къщи

Строителството на еднофамилни жилищни сгради е важна част от дейността на строителна фирма Вердес Билд. Ние развиваме и усъвършенстваме тази наша дейност от 2007 година и работим усилено в нови насоки за строителство на екологични къщи и енергоспестяващи жилища.

прочети повече
Обществени сгради - хотели и хотелски комплекси

Перфектно построените фасади на хотелите, изградени от Вердес Билд са подплатени с изключително удобни и функционални хотелски помещения. Фирмата има опит и в изграждането и реконструирането на хотели, ваканционни селища, къщи за гости и обекти за почивка и е коректен партньор.

прочети повече
Обществени сгради - търговски обекти, спортни обекти,детски градини и училища

Строителството на обществени сгради включва и допълнителни работи, свързани с основното задание като изграждане на специализирани помещения и съоръжения. Например, в това число влизат училища и учебни заведения с прилежащите им спортни игрища, плувни басейни, работилници, бизнес сгради с жилищна част, жилищни комплекси от затворен тип с прилежащата им вертикална планировка, жилищни сгради с магазини и ресторанти и др.

прочети повече

Строителство на къщи - Вашата мечта е нашия план за действие!

Създаваме дома, който искате, търсите, виждате в представите си. Следваме тези представи интуитивно и с доказан професионализъм. Уповаваме се на вашите очаквания, за да осъществим качествено, надлежно и съобразено с нормативните изисквания и принципи в бранша строителство на еднофамилни къщи. Радваме се на удоволствието да бъдем първите гости във вашия нов дом, защото след завършване на проекта, не си отиваме, а анализираме и оценяваме всеки детайл от реализацията, за да сме сигурни, че очакванията ви са покрити, а нуждите – задоволени. В дома са устоите на семейството, ние отговорно поемаме тежката, но и изпълнима задача да конструираме здрави основи, за да имате сигурен покрив над главите си. Даваме ви гаранции за качествено и винаги в срок изпълнение. Ето така извършваме строителство на еднофамилни къщи вече повече от едно десетилетие. Десетилетие, по времето на което не спираме да се развиваме, да прилагаме нови по-оптимални и рентабилни практики за енергийна ефективност и категоризация на основните необходими жилищни удобства по време на строеж, за да ги приложим с професионализъм и набито око за най-малкия детайл.

Защо именно Вердес Билд за строителство на къщи

Защото можем! Защото вече го правим повече от успешно! Защото се радваме на десетки доволни клиенти, готови да ни изпратят своите близки и партньори с препоръка да работят именно с нас. Вердес Билд е привърженик на иновацията и последовател на домашния комфорт. Сигурността у дома е ценност, по която се водим от първата копка в изпълнение на вашия проект за строителство на къщи до последния момент, очакван от нас да завърши с вашата благодарна усмивка. Ние гарантираме:

· Качествено изпълнение на всеки детайл в процеса

· Полезна и безплатна консултация за отделните фази на индивидуалния ви проект

· Изключителна прецизност в бюджетирането и оформлението на крайната ни оферта

· Спазване на срокове без никакви излишни забавяния, с изключение на непредвидени форсмажорни обстоятелства

· Пълен надзор върху проектите за строителство на еднофамилни къщи и мониторинг за спазване на актуалните стандарти в бранша

· Законосъобразност и целесъобразни действия, включително при строителство на къщи в специални региони и територии

· Комбинация от сериозен натрупан професионален опит и индивидуален подход в задоволяването на клиентските нужди

Строителство на еднофамилни къщи по последна мода и с последните иновации в индустрията

Ако има нещо, което ни кара да се движим напред, това са иновациите. А ако има нещо, което да ни вдъхновява в проектирането на бъдещето ви красиво жилище, това са актуалните тенденции в жилищното строителство. Бизнесът ни се фокусира върху строителство на еднофамилни къщи с блестяща визия и функционалността на бъдещето. Енергоспестяващите технологии и принципите за природосъобразен начин на живот допълнително ни поставят в

светлината на строители от ново поколение, строители на „зеления“ нов свят, където човешката дейност, околната среда и вечният стремеж за рентабилен начин на живот съществуват в пълна хармония. Доверете се на Вердес Билд, ако имате конкретни специфични изисквания за бъдещия си дом, но никой смелостта да ги реализира. Доверете се на екипа ни от професионалисти, ако държите на отлично съотношение между качество и цена. Доверете се на майсторите ни, които знаят и могат да изградя дома на мечтите ви.

Вердес Билд специализира в сферата на съвременното строителство на къщи и предлага тествани и доказали през годините си интелигентни решения за интелигентен екологичен начин на живот. Вашият проект е възможност за нашето поредно модерно изпълнение в областта на жилищните строителни дейности. Винаги оставяме добри впечатления с експертната си оценка и прецизна работа.

Подготвени и мотивирани, очакваме и вашия проект за строителство на еднофамилни къщи. Във Вердес Билд винаги сме готови за ново предизвикателство, така че инструкциите и изискванията ви не ни плашат, а ни вдъхновяват.