Строителство на търговски и производствени сгради

Вердес Билд  притежава значителен опит в изпълнението на промишлени, търговски, административни, производствени, жилищни сгради и съоръжения, хотелски комплекси,инфраструктурни проекти както и прилежащата към тях инфраструктура. Разполагаме с висококвалифицирани кадри с отлична професионална подготовка и качествена техника за изпълнението на дейностите по строителството на сгради и инфраструктура. При изпълнение на строителството се стремим да предлагаме високо качество на работа, съчетано с кратки срокове и коректност при изпълнение на поръчките.

Строителство на Жилищни сгради

Жилищното строителство на кооперации, фамилни къщи, хотели и т.н. е приоритетна цел на строителната компания и е една от основните цели, които фирмата се стреми да развива. Фирмата има дългогодишен опит в бранша и непрекъснато се развива, като към днешна дата предлага разнообразие от строителни услуги – , жилищно строителство, сухо строителство, груб строеж, ВиК, саниране, изолации, довършителни и покривни работи, ремонтни дейности.

прочети повече
Строителство на промишлени и производствени сгради

Дейността ни в това направление е свързана с изграждане на промишлени сгради и съоръжения, складове и логистични бази, производствено предпроятия, фабрики, заедно с прилежата им инфраструктура. Промишлени сгради , построени от Вердес Билд са съобразени с всички изисквания. Те отговарят на всички нормативни условия, които ги правят надеждни, изключително удобни и полезни за клиентите на строителната компания.

прочети повече
Строителство на еднофамилни къщи

Строителството на еднофамилни жилищни сгради е важна част от дейността на строителна фирма Вердес Билд. Ние развиваме и усъвършенстваме тази наша дейност от 2007 година и работим усилено в нови насоки за строителство на екологични къщи и енергоспестяващи жилища.

прочети повече
Обществени сгради - хотели и хотелски комплекси

Перфектно построените фасади на хотелите, изградени от Вердес Билд са подплатени с изключително удобни и функционални хотелски помещения. Фирмата има опит и в изграждането и реконструирането на хотели, ваканционни селища, къщи за гости и обекти за почивка и е коректен партньор.

прочети повече
Обществени сгради - търговски обекти, спортни обекти,детски градини и училища

Строителството на обществени сгради включва и допълнителни работи, свързани с основното задание като изграждане на специализирани помещения и съоръжения. Например, в това число влизат училища и учебни заведения с прилежащите им спортни игрища, плувни басейни, работилници, бизнес сгради с жилищна част, жилищни комплекси от затворен тип с прилежащата им вертикална планировка, жилищни сгради с магазини и ресторанти и др.

прочети повече

Персонализирани решения за оптимално строителство на сгради от всякакъв тип

За да отговорим подобаващо на високите изискания на нашите корпоративни клиенти нашият екип винаги взема под внимание индивидуалните клиентски желания, препоръки и идеи за реализацията на проекта. Без значение от типа сграда Вердес Билд винаги може да предложи готова фирмена концепция, съобразена с вашия бюджет и поставените ви бизнес цели. Предизвикателствата не ни притесняват или плашат. Напротив – винаги сме отворени за дискусия с клиентите, за обсъждане на иновативни и оригинални нестандартни идеи, за да разгърнем подобаващо своя потенциал в строителната сфера. Ние сме перфекционисти и традиционалисти, но и почитатели на новите технологии и еко решения за по-висока степен на рентабилност и спестяване на инвестиционни средства. Комбинативният и фокусиран подход в модерното строителство на сгради е неразривна част от корпоративния ни имидж, а постоянната ни връзка с иновациите и промените в бранша ни поставят няколко крачки пред конкурентните ни на регионално, национално и световно ниво.

Рентабилно, иновативно и бюджетно строителство на сгради

В своята практика Вердес Билд разполага с разнообразни по вид, размери, външно и вътрешно оформление сгради. Във всички свои проекти обаче нашият екип прецизно спазва правилото за рентабилен проект на максимално изгодна за крайния клиент цена. За целта ние прилагаме последните технологии в сферата на екологичното строителство на сгради и прецизен план за разпределение на капитала по канала на всяка от плануваните дейности. Използваме високотехнологичен ресурс от последно поколение, а в допълнение, квалифицирания човешки ресурс в предприятието ни позволява гъвкавост, пълно клиентско удовлетворение и смелост в реализиране на проекти, които да се превърнат в бъдещи модели за рентабилни жилищни, административни, частни и публични сгради. Съгласуваме вашите идеи с нашия опит, за да постигнем максимален краен резултат, който да се превърне в наша визитна картичка и ваш успешен старт в бизнес начинанието ви.

Строителство на сгради от А до Я

Вердес Бил ви предлага пълно съдействие в осъществяването на вашия строителен проект. От нас можете да очаквате надеждна подкрепа, консултация в удобно за вас време и експертна работа в следните области:

· Планиране на проекти за строителни сгради от всякакъв тип

· Ремонтна дейност и довършителни работи

· Строителство на сгради от груб строеж (кофражни и амировъчни дейности)

· Изкопни работи за строителство на сгради от нулата

· Вътрешно и външно оформление на строителни сгради

· Реконструкция на строителни сгради в духа на съвременните тенденции и иновации

· Изграждане на силно и слаботокови инсталации

· Съдействие за проектиране и реализиране на водноснабдяващи, канализационни и отоплителни системи от ново поколение

· Сухо строителство и изолационни дейности с гипсокартонна техника

· Изграждане на модерни настилки и облицовки

Вердес Билд – надеждният изпълнител на строителния ви проект

Екипът ни мисли, действа и оценява. Когато е нужно, доразвива и надгражда. Когато клиентът го изисква, коригира и подобрява. Стараем се тези простички формули да се прилагат безотказно във всички индивидуални корпоративни проекти за строителство на сгради от ново поколение и с модерна визия. Нашите специалисти ще ви изненадат с интелигентните си решения за рентабилно и бюджетно строителство. Нашите консултанти се грижат за вас да бъдете винаги навременно и детайлно информирани за развитието на проекта. Нашите майстори ще спазят обещанията, които мениджърите са ви дали – за изрядност, ефективност и пунктуалност в строителните работи. В допълнение, ние осъществяваме качествен надзор над всеки проект за строителство на сгради отговорно, взискателно и съвестно.

Ние не изграждаме просто сгради. Ние градим бъдеще – вашето като инвеститор и предприемач и нашето като лидер в областта на модерното строителство на сгради у нас. Не правим компромиси с качеството. Не подминаваме законните разпоредби за целесъобразно застрояване на свободни площи. Движим се в рамките на установеното като легално и с ваше позволение преоткриваме екологичния и революционен подход в създаване на една нова реалност с рентабилни и практични сгради.