За нас

Verdes build е строителна фирма с високо квалифицирани специалисти

Компанията ни от 2007г. се развива главно в областта на монолитното стоманобетонно строителство- жилищни,промишлени и сгради с промишлено и индустриалното предназначение.

Фирмата е оценена от Комисията към ЦПР на Камарата на строителите като отговаряща на всички изисквания и е вписана в централния професионален регистър на строителя.

При изпълнение на своите проекти, ВЕРДЕС БИЛД се придържа към най-високите стандарти и изисквания на модерното строителство, разполага с необходимите човешки и технически ресурси и е оторизирана за изпълнение на всички строежи с високо застрояване, на сгради и съоръжения за обществено, както и на прилежащата им инфраструктура. Във фирмата работят квалифицирани работници, технически специалисти и ръководители, в сплотен колектив, който създава качествен краен продукт, задоволяващ потребностите на своите клиенти.

ВЕРДЕС БИЛД разполага със собствена материална база включваща  лека механизация, инвентарни кофражи, скелета, транспортни средстваи, както и необходимият инженерно-технически персонал и специализирани бригади за да гарантира изпълненнието на поетите обекти в срок.

Защо да изберете нас

ВЕРДЕС БИЛД е лидер в строителството на жилищни сгради и съоръжения.

Завършили сме голям брой жилищни и промишлени сгради, както в София, така и в цялата страна.

Натрупаните години усилен труд и стремеж към абсолютен професионализъм са нашето ключово предимство пред конкурентите.

 

Как работим

 Богатият ни  опит включва строителствореконструкция и ремонт на жилищни, административни, промишлени и обществени сгради и комуникациите към тях, изграждане на обекти за битови и обществени услуги. Специализирани сме в комплексното изпълнение на всички строително-монтажни дейности, както и управление на целия строителен процес, обхващаш пълния цикъл на строителство – изкопни работи, груб строеж и довършителни работи. Имаме реализирани обекти на територията на цялата страна.

Нашите цели

Нашата цел е поддържане на висока конкурентнa способност чрез използване на нови технологии, търсене на най-рационално съотношение качество – цена, спазване на всички стандарти, технически правила и норми, използване на високопроизводителна механизация. Стремим се към изпълнение на проектите във възможно най - кратки срокове, като запазим нивото на предлаганото от нас високо качество на работа.

Основна наша цел е изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти на база коректност и взаимно доверие.

Строителство на Жилищни сгради

Жилищното строителство на кооперации, фамилни къщи, хотели и т.н. е приоритетна цел на строителната компания и е една от основните цели, които фирмата се стреми да развива. Фирмата има дългогодишен опит в бранша и непрекъснато се развива, като към днешна дата предлага разнообразие от строителни услуги – , жилищно строителство, сухо строителство, груб строеж, ВиК, саниране, изолации, довършителни и покривни работи, ремонтни дейности.

прочети повече
Строителство на промишлени и производствени сгради

Дейността ни в това направление е свързана с изграждане на промишлени сгради и съоръжения, складове и логистични бази, производствено предпроятия, фабрики, заедно с прилежата им инфраструктура. Промишлени сгради , построени от Вердес Билд са съобразени с всички изисквания. Те отговарят на всички нормативни условия, които ги правят надеждни, изключително удобни и полезни за клиентите на строителната компания.

прочети повече
Строителство на еднофамилни къщи

Строителството на еднофамилни жилищни сгради е важна част от дейността на строителна фирма Вердес Билд. Ние развиваме и усъвършенстваме тази наша дейност от 2007 година и работим усилено в нови насоки за строителство на екологични къщи и енергоспестяващи жилища.

прочети повече
Обществени сгради - хотели и хотелски комплекси

Перфектно построените фасади на хотелите, изградени от Вердес Билд са подплатени с изключително удобни и функционални хотелски помещения. Фирмата има опит и в изграждането и реконструирането на хотели, ваканционни селища, къщи за гости и обекти за почивка и е коректен партньор.

прочети повече
Обществени сгради - търговски обекти, спортни обекти,детски градини и училища

Строителството на обществени сгради включва и допълнителни работи, свързани с основното задание като изграждане на специализирани помещения и съоръжения. Например, в това число влизат училища и учебни заведения с прилежащите им спортни игрища, плувни басейни, работилници, бизнес сгради с жилищна част, жилищни комплекси от затворен тип с прилежащата им вертикална планировка, жилищни сгради с магазини и ресторанти и др.

прочети повече